Az öltözködés első és legfontosabb alapszabálya, hogy tudjuk a méreteinket, alkattípusunkat és ennek megfelelően válasszunk ruhát. Természetesen, fontos a szín és a modellek kombinációja is, de amikor már letisztult előttünk a kép, és tudjuk, hogy melyek azok a modellek, amelyekben előnyösen mutatunk, akkor már jobb kedvvel fogunk neki a shoppingolásnak.

Ilda-női felső moletteknek

Csinos, színes, mintás, streccs női felső molett hölgyeknek.

Irány a webshop

Ma már senkinek sem jelenthet gondot, hogy ízlésesen, divatosan állítsa össze a ruhatárát, hiszen számos vásárlási lehetőség közül lehet választani. Van, akinek a bolti vásárlás jön be, míg mások sokkal kényelmesebbnek és könnyebbnek találják az online vásárlást.

A moletteknek is remek lehetőség a webáruházi rendelés, hiszen nyugodtan, kényelmesen, alaposan körülnézve rendelhetnek. Alkalmi és mindennapi kollekciók közül lehet válogatni, időben fel lehet készülni a közelgő ünnepekre, a családi látogatásokra, ünnepi partykra.

Ruhák, szoknyák, nadrágok mellett stílusos, minden igényt kielégítő molett felsők kaphatóak webáruházunkban.

Bordó, virágos női felső moletteknek hétköznapi viselethez.

Irány a webshop

A molett női felsők viselhetők minden évszakban és minden alkalommal, csak meg kell találni az ideális darabot, és mellé azt a szoknyát vagy nadrágot, amivel az alakalomhoz illő tökéletes „párost” alkotja.

Nagy segítség lehet a molett alkalmi felső kiválasztásánál, ha már tudjuk milyen típusú és színű szoknya vagy nadrág kerül mellé, mert akkor, csak azokra a darabokra koncentrálunk, amelyek beleférnek az elképzelésünkbe.

A divatos felsők moletteknek nagyon jó szolgálatot tesznek minden évszakban, így most a hűvösebb napokban is. Sajnos, amint beköszönt az ősz, sok duci nő beleesik abba a hibába, hogy teljesen lemond a divatról. Azonban van, aki várja is már a hidegebb napokat, mert azt hiszi, itt a remek alkalom, hogy elrejtse fölösleges kilóit a bő ruhák segítségével. És itt tévednek sokan a legnagyobbat, hiszen egy bő, zsákszerű ruhában még nagyobbat, még többet mutatunk! A téli, zimankós napokon molettként is lehet csinosan öltözködni. A jól megválasztott ruhadarabok kiemelik a nőiességet abban az esetben is, ha teltebb alakkal rendelkezünk.

Egy jól bevált trükk, ha úgy választjuk meg a ruházatunkat, hogy minél jobban megközelítsük a homokóra alakot. Ebben igazán hasznunkra lehetnek a jól megválasztott molett női felsők. Választhatunk színes vagy fekete, esetleg újatlan darabot is, a molett felsők, vagy a molett alkalmi felsők közül, semmiképp nem nyúlhatunk mellé, ha a kiszemelt nadrág vagy szoknya támogatja az elképzelésünket.

Sofi - elegáns női felső moletteknek

Bézs, csipkés, spagettipántos, elegáns női felső moletteknek.

Irány a webshop

Továbbá, egy hosszabb molett divatos felső is csodákra képes, mint, ahogy a frizura esetében a hosszú haj is. Ez utóbbi vékonyítja az arcot, míg egy hosszabb felső karcsúbbá varázsolhatja az alakot. Természetesen figyelembe kell venni a mintát, a szabást, hogy valóban azt a hatást kelthessük vele, amit szeretnénk. Ha a megfelelő fazont választjuk, segítségével kiemelhetjük előnyeinket, a formás nyakat, a derekat vagy választhatunk egy csodálatos dekoltázst is.

A hosszabb molett felsők amellett, hogy divatosak és jól néznek ki, egyébként is hasznos darabnak bizonyulnak. Ugyanis, ha valaki szeretné eltakarni a csípőjét, vagy a fenekét, választhat egy combközépig érő darabot, ami dupla szolgálatot tesz, egyfelől remekül érezzük magunkat benne, továbbá előnyössé varázsolja csípőnket, fenekünket, ezáltal egész megjelenésünket