Akárcsak a molett alkalmi ruha esetében, a nagyméretű fürdőruha beszerzése is fejtőrést okozhat sok duci hölgynek. No, nem azért, mintha manapság nem lenne bőséges kínálat, hanem, mert minden nő szeret csínosan kinézni a strandon is, és bizony, ahhoz valóban meg kell találni az ideális darabot.

Elina - Molett női fürdőruha

Kétrészes molett női fürdőruha. Fekete-fehér.

Irány a webshop

Akkor lesz tökéletes a nagyméretű fürdőruha molett hölgyek számára, ha választáskor az alkat kerül a középpontba, (alma, körte, homokóra stb.) és ennek megfelelően történik a vásárlás.

Bár, most még nincs strandidő, de feldobhatjuk a borús napokat már csak azzal is, ha gondolunk a nyár, a tenger illatára, a morajló tengerre, a melegre, a jól megérdemelt szabadságra. Megtervezhetjük a nyaralásunkat, és meglephetjük magunkat egy fantasztikus fürdőruhával, de akár ajándékként is remekül megállja a helyét egy csinos, divatos darab molett barátnőnk karácsonyfája alatt!

Ma már nemcsak boltokban, de webáruházakban is kapható mintás és egyszínű nagyméretű női fürdőruha, bikini vagy strandruha.

Választáskor, a hangsúly az arányokon van, és igyekezzünk minél jobban megközelíteni a homokóra alkatot. Erre a legegyszerűbb tipp: ha alul vagyunk „erősebbek”, akkor oda kerüljön  a sötétebb szín, és felülre a világos, ha pedig felül vagyunk „erősek”, akkor épp ellenkezőleg, a felső részt igyekezzünk „kisebbíteni”. Amennyiben tisztában vagyunk az alkatunkkal, és aszerint öltözködünk, akkor a fürdőruha kiválasztása sem okoz gondot.

Molett női fürdőruha

Egyrészes molett női fürdőruha. Fatma fantázianévvel. Fekete-fehér.

Irány a webshop

Nézzünk még meg néhány tippet, ami jól jöhet a nagyméretű fürdőruha kiválasztásánál.

  • Nagy mell esetén a szín és a minta (kerülendő a nagy virágminta) mellett, rendkívül fontos a kosárméret és a stabil, jó rögzítés. Hiába van divatos fürdőruhánk, ha kényelmetlenül, feszengve érezzük benne magunkat. A tartás és a kényelem legyen az elsőrendű szempont a döntéskor.
  • Ha van pocink, akkor az egyrészes nagyméretű fürdőruhát részesítsük előnybe, és ebből is azt, amelyik vastagabb anyagból készült, mivel ez jobban leszorítja a hasat, egyszóval csinosít.
  • A fürdőruha megválasztásban igencsak komoly szerepet játszik a csípő és a popsi mérete. Ha túl széles csípővel rendelkezünk és még a popsink is nagy, akkor ne nagyon kísérletezzünk a világos színekkel, maradjunk a jól bevált sötétebb színű alsó részeknél! Bőven van választék ezekben a színekben is, és remekül festhetünk lila, sötétkék, sötétzöld, bordó vagy fekete színekben is.

Egy molett hölgy is rendkívül csinosan festhet a strandon, egy jól megválasztott fürdőruhában. Természetesen, a parton is a legfontosabb, az oly sokat hangoztatott önbizalom, elfogadás és önmagunk szeretete. Ezek nélkül a legdögösebb fürdőruha, a legszebb toalett sem ér semmit! A legcsinosabb testalkat, a legszebb mosoly és a legszebb ruha is műként hat, ha nem párosul hozzá belső szépség, belső kisugárzás, a szem ragyogása és az önfeledt mosoly!

Delinda - Molett női fürdőruha

Egyrészes molett női fürdőruha. Kék-fehér.

Irány a webshop

Vágjunk hát neki a nagyméretű fürdőruhánk beszerzésének önbizalommal, pozitívan, tudván hogy egy csinos darab csupán csak emeli szépségünket, nőiességünket, és képzeljük el magunkat, amint felszabadultan, boldogan, örömmel a szívünkben fürdőzünk a csodálatos napfényben, miközben talpunkat csiklandozza a puha, lágy tengeri homok!