Rólunk

Régóta problémát jelentett, hogy a molett hölgyek nem tudtak divatosan öltözködni.

Legtöbbször ami tetszik az nincs a kívánt méretben, ami meg a méretben jó lenne, az meg nem tetszik. Sok utánajárás, mérgelődés, miért is vannak a teltebb nők kirekesztve a divat világából, a vásárlás öröméből. Miért nem terveznek divatos ruhákat molett hölgyek számára is. Köztudott, hogy hiába folyik még a csapból is az ideális nő és férfi tökéletes képe, a valóság olyan messze van tőle, mint a gömbölyű, telt nők mérete a kifutón sétáló lányokétól. Rengeteg molett nő és férfi él boldog házasságban, nevel gyereket, dolgozik, élvezi az életet. A kényelem és a minőség mindenkinek jár, még a moletteknek is.

Az X-CLASS célja, hogy divatos és fiatalos megjelenést biztosítson a molett hölgyek számára is és megpróbálja kielégíteni a dundi hölgyek divatigényeit, hogy alkatuk ellenére ők is nyugodtan válogathassanak a szebbnél szebb nagy méretű ruhadarabok közül és minél csinosabban tudjanak felöltözni.

Kollekcióinkat azoknak ajánljuk, akik kivételes, modern és színvonalas külsőt szeretnének tükrözni akár 6 XL-es méretben. Az X-CLASS üzletekben mindez lehetséges! Egy üzlet, melyhez hasonlót nehéz találni. Nálunk mindenki jól érezheti magát és kedvére vásárolhat, próbálgathat.

Kínálatunkban megtalálhatóak számos külföldi gyártású egyedi ruhák, melyekből csak kevés darab érkezik az országba, ezáltal a választék hetente megújul. Ruháinkat kellemes szabásvonalak, lágy anyagok, könnyed viselhetőség, valamint az aktuális divatszínek jellemzik. Legyen Ön az idősebb vagy a fiatal korosztály képviselője, ha az alkata eltér az átlagtól, de a megjelenésére igényes, akkor szeretettel várjuk. Széles áruválasztékunk lehetővé teszi, hogy minden kedves vásárló megtalálja önmagát, mindemellett hetente megújuló árukészletünk folyamatos változatosságot és egyediséget kölcsönöz.
Méretek M-6XL-ig találhatók meg.

Teljes kínálatunkat megtekintheti molett / duci divat üzletünkben Budapesten az Árkád üzletben, a Média Markt mellett, és a Westend 1. emeletén.

Törzsvásárlóinkat 5 % kedvezménnyel honoráljuk.

Üzletünk

Teljes kínálatunkat megtekintheti molett divat üzletünkben
Budapesten az Árkád üzletházban, a Media Markt mellett.

Tekintse meg Webshop oldalunkat is, ahol az egyes termékeket egyszerűen, interneten
keresztül is megrendelheti. >> WebShop

X-Class ÁRKÁD

Cím:
1148 Budapest, Örs vezér tere 25.
Árkád Bevásárlóközpont, 1.em. (Media Markt mellett)

Nyitvatartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-21:00
Vasárnap: 10:00-19:00

E-mail:
arkad@x-class.hu

Telefon:
+36 70 615 0098

Copyright - Minden jog fenntartva. X-Class - T&M Immo Kft.