Egy molett nő ugyanúgy lehet csinos és vonzó fürdőruhában, mint az átlagos alkatúak. Sok molett hölgynek vannak sajnos kisebbségi komplexusaik és így sok duci nő lemond a strandolásról, erről a nagyszerű élményről, pedig molettként is lehet ragyogni a parton! Minden hozzáállás, elfogadás és döntés kérdése!

Tisztában vagyunk vele, hogy egy molett hölgynek nehezebb megtalálni a megfelelő fürdőruhát. Ezért mi ezt webshopunkban és budapesti üzleteinkben is igyekszünk megkönnyíteni széles fazon, szín és méretválasztékkal.

Delinda - Molett női fürdőruha

Egyrészes molett női fürdőruha. Kék-fehér.

Irány a webshop

És, az csak természetes, hogy a teltebb nők is szeretnék jól érezni magukat a tengerparton. A molett fürdőruha beszerzése ma már nem okozhat gondot senkinek, hiszen számos lehetőség van erre boltokban, webáruházakban .

Hogyan válasszunk fürdőruhát, ha molettek vagyunk?

Természetesen, érdemes körültekintően vásárolni, hogy a legmegfelelőbb molett fürdőruha kerüljön be a szatyorba. Nagyon fontos, hogy testalkatunknak megfelelően gondolkozzunk, és ne igyekezzünk minden áron kisebb méretű fürdőruhát megvásárolni, vagy ne ragaszkodjunk olyan darabokhoz, ami az 50-60 kilós hölgyeknek volt tervezve, hiszen azok a modellek nagy valószínűséggel nem előnyösek a teltebb nők számára.

Elina - Molett női fürdőruha

Kétrészes molett női fürdőruha. Fekete-fehér.

Irány a webshop

Webáruházunkban bikini és fürdőruha moletteknek széles választékban kapható, így mindenki találhat testalkatának, típusának megfelelő darabot. Ha egy nőnek a formái, és arányai megengedik, bátran viselhet bikinit is, ugyanakkor amennyiben feszélyezve érezné magát benne, akkor mindenképpen egy csinos fürdőruha mellett érdemes letennie a voksát.

A fürdőruha moletteknek elsősorban a kényelmet, biztonságot kell adja, nem feltétlen a „divatozás” a lényeg. A karcsúsító darabok, amelyek elfedik a „kritikus” pontokat, remek „szolgálatot” tesznek. Egy rugalmas anyagból készült molett fürdőruha nemcsak csinosít, hanem rendkívül kényelmes is, önbizalmat és egyensúlyt biztosít viselőjének.

Molett női fürdőruha

Egyrészes molett női fürdőruha. Fatma fantázianévvel. Fekete-fehér.

Irány a webshop

Aki az egyszínű darabokat szereti, aki abban érzi jól magát, vásároljon olyant, de érdemes próbálkozni hangulatosabb fürdőruhákkal is, hiszen lehet színesben is tündökölni molettként is, csupán a modellt kell körültekintően megválasztani.

Eshet a választás tankinire is, amely nem csak ápol és eltakar, hanem divatos is. Webáruházunkban a molett fürdőruha mellett bikini, strandruha és tankini is kapható.

Mivel a legjobb tipp moletteknek fürdőruha vásárláskor az arányokra való odafigyelés, ezért jó, ha a választás olyan darabra esik, aminek a viselésével a legjobban meglehet közelíteni a homokóra alakot.

Mi a legegyszerűbb módja ennek?

Amennyiben a felső testünk az „erősebb”, igyekezzünk azt sötétebb színekkel kisebbíteni, ha viszont alul vagyunk „erősebbek”, akkor épp fordítva. Ez utóbbi esetben mindenképpen kerüljük el, hogy alulra kerüljön a világosabb szín.

Egy ugyancsak remek ötlet a nagyon gátlásos molett hölgyek számára a kendő. Érdemes bekészíteni a strandtáskába, hiszen segítségével növelhető az önbizalom, a magabiztosság!