„A ruha olyan, mint egy üres vászon. A művész a kiegészítőkkel varázsolja a legegyszerűbb darabot is ámulatba ejtővé, amely egyúttal viselője személyiségét és ízlését is kifejezi.” (Jennifer Niven)

Sok teltkarcsú nő kemény kihívásként tekint a ruhavásárlásra, pedig egy kis képzelőerővel és hozzáértéssel a molett nők is magabiztosnak és csinosnak érezhetik magukat, egy elegáns és mutatós ruhában. El kell felejteni azt a tévhitet, miszerint duciként zsákszerű, bő ruhákat kell viselni! Ezekben a ruhákban, amellett, hogy még sokkal nagyobbat mutat a viselője, teljesen el van rejtve a női szépség.

Egy testalkathoz illő szoknya és egy gyönyörű molett blúz csodákat tehet! Mindennapokra, alkalmakra vagy üzleti találkozókra remek döntés a szoknya vagy nadrág mellé egy ízlésesen, stílusosan kialakított molett blúz.

A női blúzok moletteknek hamarosan kedvenc ruhadarabbá válnak miután megtapasztaltuk praktikusságukat és kényelmüket.

Egy fekete-fehér, előnyős fazonú blúz remek választás lehet egy üzleti megbeszélésre, de akár állásinterjúra is. Természetesen itt is lényeges, hogy jól érezzük magunkat benne és tökéletesen találjon ránk a méret. Mint a többi ruhadaraboknál, a molett blúz esetében is nagyon fontos a méret. Egy túl bő, vagy túl szűk darab, elronthat mindent, hiszen esztétikailag visszataszító látványt nyújt.

Év vége felé járunk, közelednek a várva várt ünnepek, amikor gyakoribbak a baráti, családi összejövetelek, de az ünnepi eseményeken való részvételek is. Az alkalmi blúzok moletteknek ezeken az eseményeken is remekül megállják a helyüket! Jó döntésnek bizonyul egy fantasztikus blúz és egy elegáns szoknya, kiegészítőkkel és az elmaradhatatlan bájjal, mosollyal.

De nem csak ünnepnapokon, hanem mindennapi viseletként is a női blúzok moletteknek kiváló és praktikus viseletnek bizonyulnak, változatos színben és anyagban a gardróbok elengedhetetlen kellékei lesznek, ha „belekóstolunk” világukba.

Ugyanakkor egy csinos selyem molett blúznak is helye van a ruhatárban, hiszen egy olyan darabról van szó, amit rengeteg mindennel lehet kombinálni, az elegáns szoknyától és blézertől kezdve egészen a farmerig. Kiegészítőként magas sarkú cipő dukál hozzá, hogy tökéletes legyen az összhatás.

Az alkalmi blúzok moletteknek ma már könnyen beszerezhetőek nemcsak a boltokból, hanem webáruházakból is, ezzel a vásárlási móddal elkerülhetjük, hogy utolsó percben idegesen rohangáljunk boltból ki, boltból be, hogy rátaláljunk az alkalomhoz illő darabra.

Ma már moletten is lehet divatosan, szépen és ízlésesen öltözni. Csupán egy kis odafigyelés, kreativitás, fantázia és önismeret szükséges. Bármennyire is csábító némely ruhadarab, ha nem előnyös testalkatunkra, ne erőltessük a viselését. Az előnytelen kombinációval egészen biztos, hogy ellenkező hatást váltanánk ki, mint, amit szeretnénk.

Napjainkban egyre népszerűbbek a molett szépségversenyek, így a teltkarcsúbb hölgyek is előtérbe kerülnek, minek köszönhetően az üzletek polcain is egyre több a nagyobb méretű ruhadarab kínálat.

Ne feledjük, hogy egy szép, kényelmes és csinos ruhadarab erősíti az önbizalmat és jó közérzetet biztosít viselőjének!